Pasty i puree - Chilli Mash

 

cm

 

Chilli Mash - Pasty i Przeciery

9 przedmioty

Zobacz:

Chilli Mash - Pasty i Przeciery

Chilli Mash - Pasty i Przeciery

Pasty powstają ze świeżych papryczek chili poprzez ich zmielenie i dodanie soli jadalnej według tradycyjnej i domowej receptury bez konserwantów i dodatków, bez obróbki cieplnej. Pasty nadają się do przyprawiania potraw bezpośrednio podczas spożywania posiłków lub do doprawiania w trakcie gotowania, aby potrawa była odpowiednio pikantna. Do wyboru od łagodnie ostrego Jalapeno, poprzez średnio ostre Habanero, po ekstra ostrą pastę z mielonych papryczek chili Carolina Reaper.

Zalecamy stosowanie puree jako smarowidła lub pasty do chleba, frytek, jedzenia itp. do bezpośredniego spożycia lub jako baza chili do dalszej obróbki i przygotowywania gorących przekąsek, jest podstawą sosów chilli i jeśli kiedykolwiek chciałeś spróbować zrobić własny ostry sos, to właśnie tego potrzebujesz.

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane o jej użytkowaniu. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług firm trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na takie przetwarzanie. Możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje poniżej.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły

Zaloguj się